Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерській громаді проводяться профілактичні заходи щодо дотримання правил карантину

Вчора і сьогодні у Білозерській громаді проводяться профілактичні заходи щодо дотримання правил карантину.Інспектор праці Сергій Шевейко, провідний спеціаліст юрисконсульт Антон Вознюк та інспектор з громадського порядкуОлександр Кисіль провели роз’яснювальну роботу з роботодавцями, які не закрили свої торгівельні точки та установи побутового обслуговування. У разі невиконання вимог щодо закриття об’єктів, яким не дозволяється робота під час карантину, порушникам загрожують величезні штрафи. Сьогодні поліція повторно проїде по Білозерці, щоб впевнитись, що норми чинного законодавства, під час карантину, дотримуються.

Як пояснила селищний голова Антоніна Чередник, працівники селищної ради виконують постанову Кабміну щодо впровадження попереджувальних заходів щодо розповсюдження коронавірусу.

Нагадуємо, що призупинити діяльність на час карантину повинні наступні об’єкти:

  • заклади громадського харчування. Дозволена лише онлайн доставка продуктів харчування за умови дотримання окремих протиепідемічних заходів;
  • торгово-розважальні центри, установи сфери послуг та торгівлі (крім онлайн послуг), фітнес зали та спортивні центри. Дозволено лише діяльність продуктових магазинів, супермаркетів та аптек з обмеженою кількістю людей, яка може одночасно перебувати у приміщенні. А також спеціалізованих магазинів дитячого харчування. Працівникам цих закладів при обслуговуванні керуватися засобами індивідуального захисту з дезінфекційною обробкою відкритих поверхонь:
  • промислові, сільськогосподарські та стихійні ринки;
  • перукарні, установи побутового обслуговування (салони краси);
  • забороняється надання планової стоматологічної допомоги у всіх стоматологічних закладах усіх типів форм власності.

Дозволяється діяльність наступних об’єктів через онлайн замовлення чи телефоном.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН