Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внесено зміни до механізму компенсації витрат на сільськогосподарську техніку та обладнання

Постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 195 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 березня 2017 року.

Крім того, в зазначеному документі удосконалюються та уточнюються окремі норми та положення, зокрема в частині надання можливості сільгосптоваровиробникам отримати компенсацію вартості техніки та обладнання, придбаних у жовтні – листопаді 2019 року за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на 2020 рік на означені цілі.
Державна підтримка надає можливість сільськогосподарським товаровиробникам здешевити вартість придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва на 25%.
Оплата за техніку і обладнання та її компенсація проводиться через уповноважені банки, які підпишуть з Мінекономіки Меморандум про загальні засади співробітництва.
Згідно з бюджетним розписом, виплати планується розпочати  з 2 кварталу 2020 року.

Посилання на Постанову Кабінету Міністрів України № 195:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-poryadku-vikoristannya-koshtiv-peredbachenih-u-derzhavnomu-byudzhetit030320

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН