Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий онлайн серсвіс для агровиробників презентують у Миколаєві

18 грудня, о 11.00, в сесійній залі Миколаївської обласної ради , за участі представників Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, відбудеться презентація нового онлайн сервісу (Реєстру) для агровиробників.

Миколаївська область стала однією з пілотних, де впровадять новий онлайн сервіс для агровиробників.

Для пілотного проєкту було обрано Київську, Черкаську, Одеську, Львівську, Волинську та Миколаївську області. Після аналізу роботи та усунення усіх недоліків, сервіс буде поширений на всю територію України.

Онлайн сервіс для агровиробників працюватиме за принципом «єдиного вікна». Після реєстрації Реєстр надаватиме користувачу інформацію про нього з Державного земельного кадастру, Реєстру юридичних та фізичних осіб, Реєстру речових прав, Реєстру тварин, зокрема: земельні ділянки у власності та користуванні, зареєстровані тварини тощо.

За допомогою Аграрного реєстру планується забезпечити більш прозорий та зручний механізм надання державної підтримки аграріям, спростити доступ до банківського фінансування, а також цей інструмент сприятиме виправленню помилок у Держгеокадастрі.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН