Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві обговорили фінансування програм розвитку агропромислового комплексу

16 грудня, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олена Піскун, разом з фахівцями фінансового відділу, взяла участь у ZOOM нараді під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

Наразі, враховуючи закінчення року, бджолярі області виражають стурбованість та занепокоєння в можливості отримання бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї.

В ході наради обговорювались питання фінансування всіх напрямків підтримки агропромислового комплексу, передбачених в державному бюджеті на поточний рік.

Тарас Висоцькій запевнив, що на державному рівні робиться все можливе, щоб за два тижні здійснити заходи з наповнення бюджету та спрямувати фінансові ресурси на проведення розрахунків з суб’єктами господарювання у повному обсязі.

В регіональних відділеннях Державної казначейської служби України, у тому числі і Миколаївській області, зареєстровано всі юридичні та фінансові зобов’язання і при надходженні грошових ресурсів, кошти надійдуть на рахунки фізичних та юридичних осіб – отримувачів державної підтримки.

І це стосується всіх напрямків державної підтримки – здешевлення банківських кредитів та вартості сільськогосподарської техніки і обладнання вітчизняного виробництва, підтримки фермерських господарств, суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у галузі садівництва та виноградарства, а також власників пасік.

Очікуємо на надходження коштів держпідтримки.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН