Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі мешканці будинку, на який впало дерево, досі живуть у пошкоджених квартирах

Мешканці будинку за адресою Різовська, 33, на який під час урагану «Юлія» впало дерево, живуть у пошкоджених квартирах. Зокрема, у будівлі зруйнований дах та стіни. За словами мешканців, наразі вони не отримали допомогу від міської влади.

Дерево на будинок впало 24-го лютого. За словами мешканця однієї з пошкоджених квартир Олександра Ткаченка, будівлю досі не відремонтували.

“Постраждали загалом 5 жильців. Безпосередньо я та мої сусіди постраждали з приводу перекриття. Даху як такого немає. У зв’язку з цим звернулись, тут після 24-го числа був і мер, і застуники, все обстежили. До сьогодні акт про збитки не склали,” – каже Олександр Ткаченко.

Сусідка Олександра Ткаченка Євгенія Лисікова разом із семирічним сином зараз мешкає у мами. За словами жінки, допомоги від влади поки не отримала.

“Газ відімкнули, бо стіна аварійна. Воду відключили, все відключили. Мене прихистила мати. ЖКС сказав, що коріння – це моя проблема. Тобто вони робити нічого не будуть. Два дні я чекаю когось, хто прийде та зробить дефектний акт. Вчора ходила, сьогодні телефонувала. Нікого нема,” – каже Євгенія Лисікова.

Наші журналісти намагались зв’язатись з директором департаменту міського господарства Одеської міської ради Дмитром Жеманом, та отримати коментар щодо ситуації з ремонтом квартир у будинку за адресою Ризовська, 33. Він пообіцяв надати коментар завтра.

Нагадаємо, 24-го лютого за адресою вулиця Різовська, 33 впала тополя та пошкодила 5 квартир. Дерево прибрали 25-го лютого працівники «Одесміськзелентресту».

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН