Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Історії одеситів з коронавірусом

Станом на першу половину 27 березня підтверджено 5 випадків захворонювання на коронавірус в Одесі. Серед осіб, тест яких показав позитивний результат на Covid-19, Максим Головкін. Суспільне поспілкувалося з чоловіком, якого називають “нульовим пацієнтом” в Одесі.

Максим Головкін прилетів з Лос-Анджелесу через Нью-Йорк до Відня, а потім до Києва. Зі столиці до Одеси дістався автівкою родича. За словами чоловіка, дорогою йому стало недобре, почало тягнути правий бік ребер та спину.

“Звернувшись до інфекційної лікарні, мені зробили знімок, який показав, що в мене правостороння пневмонія. Лікарі сказали, що я можу лікуватись у них або вдома, на мій розсуд. На той час, тестів у них не було. Я поїхав за місто додому, до родича. Я там залишався на самокарантині, не бачив родину, нікого, крім нього”, – розповів Суспільному Максим Головкін.

За словами Максима, 14 березня йому зателефонував лікар інфекційної лікарні та сказав, що можна зробити тест на грип А та В, а також здати мазок на коронавірус. Він це зробив, тест на грип А та В виявився негативним. Він вирішив повернутися додому, отримавши рекомендації по лікуванню.

18 березня чоловікові зателефонували та сказали, що прибув експрестест на коронавірус. Йому та його родичу зробили тест, який показав негативний результат та видали довідки, зазначив Максим. Після цього він повернувся додому.

https://www.facebook.com/suspilne.odesa/videos/848865522275920/

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН