Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Історії успішних жінок Херсона: Вікторія Грановська (Відео)

До Міжнародного жіночого дня студія «Український південь» створила історії успішних херсонських жінок, які вміло поєднують кар’єру, наукову роботу і родину. Декан економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, доктор економічних наук Вікторія Грановська розповіла про особисте і про свій факультет під час прямоефірної програми.

Родина підтримувала бажання Вікторії стати вчителем, на старших курсах університету вона вирішила займатись викладацькою діяльністю і писати наукову роботу. Захист дисертації «Конкурентоспроможний розвиток аграрних підприємств», лекції і семінари в університеті, і зараз – Вікторія Грановська очолює один з провідних факультетів вищої школи. Економічний факультет готує фахівців всіх рівнів за 11 освітніми програмами. Те, що агарний університет став аграрно-економічним, – і оцінка роботи факультету.

«Ця назва підтверджує нашу профільність. На економічному факультеті працює найбільша кількість докторів наук, ми продовжуємо наукову діяльність. І те, що університет став аграрно-економічним є логічним етапом нашого розвитку. За останні роки ми змінили систему навчання і якості освіти, значно покращили умови. Наші студенти можуть обрати дуальну освіту, унікальний проєкт – агроінтернатуру, тобто навчаючись, вони можуть вже заробляти і отримати своє перше робоче місце», – розповіла декан.

Вікторія – жінка-науковець, керівник, а ще – мама двох синів.

«Мої діти, можливо, колись втратили гарячі пиріжки. Але вони пишаються мамою, а я пишаюсь ними. Вони допомагають мені знайти баланс між роботою і родиною. В моменти, коли я не з ними, вони зі мною», – поділилась Вікторія Грановська.

Повне інтерв’ю далі:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН