Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проходить форум альтернативної освіти

Про це у соцмережах повідомила Юлія Уліч.

Проводить його на базі Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки команда Освітнього Експерименту.

До Херсона приїхали засновники альтернативних шкіл з усієї України, діти-хоумскулери та їхні батьки, а також професіонали-спікери, яких запрошено на “День без дверей. Херсон”.

Оллі Скордіна – викладачка, арт-терапевт, авторка книг та ігор на тему дитячо-батьківських відносин, постійна авторка відомого видання «Колесо життя», спікерка міжнародних освітніх конференцій.

Тема її виступу: «Екологічне спілкування: як відкрити серце дитині». Оллі проводить інтерактивно-ігровий майстер-клас, про те як, лишаючись собою у батьківстві, створювати середовище для власних дітей, яке підтримує.

А «покладе вишеньку на торті», тобто завершить нашу зустріч – Слава Ярошенко: керівниця мовного центру; керівниця Луцьк – Європейська Школа Лідерства та Бізнесу; організаторка та директор мовних таборів для підлітків протягом 8 років Be bright camp; керівниця громадської організації «Територія 2.2»; міжнародна спікерка (США, Великобританія, Китай, Кенія, Чехія, Польща); волонтерка міжнародної місії (Кенія).

Спікерка поділиться досвідом особистого наставництва, проведення таборів та застосування в своїй вчительській діяльності теорії множинного інтелекту.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН