Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Дубінський розповів херсонцям про майбутнього мера

Цього тижня Херсон відвідав Олександр Дубінський – народний депутат України. Запам’ятатався херсонцям він підходом до виступу, адже обранець брудно вилаявся зі сцени.

Народний депутат пообіцяв попередити херсонців у разі, якщо кандидат на посаду мера від партії «Слуга народу» виявиться недостойним. Вжитий при цьому епітет був з обсценної лексики. Олександр Дубінський прибув до Херсона для формування партійного штабу виборів до місцевих органів влади.

За його словами, затверджувати кандидатів буде центральний штаб після проведення праймерізу.

«Центральний штаб і керівництво партії будуть «просіювати» людей через ті механізми, які в нас є, щоб у списки не потрапили «зашкварені» персонажі. Таке було, але наше завдання – мінімізувати ці ризики. Я для себе бачу максимально прозорий відбір людей, які можуть перемогти: чесні, пробивні, ті, хто може відстоювати свої права і права виборців», – сказав Олександр Дубінський.

На питання громадського діяча Садіяра Мамедова, чи буде партія нести відповідальність за свого кандидата на посаду міського голови, політик не добирав слів у характеристиці «поганого» претендента.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН