Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нове обладнання для пожежної безпеки отримають школи на Херсонщині

Пожежна безпека у закладах освіти є одним з пріоритетних напрямків. Адже вогонь – це не жарти і може нанести шкоди як приміщенню та і всіх, хто там знаходиться.

 Нагадаємо, саме через порушення правил пожежної безпеки учні Таврійська ледве не залишилися без школи. У 2018 році до закладу відбулася планова перевірка управління пожежної інспекції, під час якої виявили недоліки. На вирішення проблем комісія дала навчальному закладу лише місяць або поставила питання про закриття, пише Мій Херсон.

Тоді склад керівників розробив програму пожежної безпеки, яку затвердили та поступово реалізують за кошти міського бюджету. Заклад збережений, а діти – задоволені, що не мають їздити до інших міст. 

Аби такі ситуації більше не повторювалися у Міністерстві освіти та науки України прийняли рішення витратити залишки освітньої субвенції саме на пожежну безпеку. 

Станом на 1 січня 2020 року вільні залишки освітньої субвенції становлять 3 млрд 355 млн 866,3 тисяч гривень. Тож батьки та керівники навчальних закладів сподіваються, що зовсім скоро у школах встановлять нові датчики пожежної безпеки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН