Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Херсонської ОДА розповів про свої досягнення

Про те, що встиг зробити на посаді голови Херсонської обласної державної адміністрації, Юрій Гусєв написав на своїй Фейсбук сторінці:

– З перших днів своєї роботи я активно просуваю інтереси Херсонщини на усіх рівнях.

Так, за 7 місяців моєї роботи в нашій області відбулось виїзне засідання профільного комітету Верховна Рада України з питань тимчасово окупованих територій під головуванням Дмитро Лубінець, а також виїзна нарада Комітету з питань здоров’я нації під головуванням Михайла Радуцького, відвідав наш регіон з робочим візитом і голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, а також голови парламентських комітетів Сергій Бабак, Данило Гетьманцев та Юрій Арістов. Наразі є підтвердження про проведення виїзного засідання парламентського комітету з питань євроінтеграції на Херсонщині.

Нашу область за останні місяці вже двічі відвідувала міністерка Мінветеранів Оксана Коляда, разом з Віце-прем’єр-міністром України Дмитром Кулебою ми в грудні минулого року відкривали сервісну зону на КПВВ “Каланчак”, вчасне будівництво якої стала можлива лише при командній роботі з Міністерство інфраструктури України і Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia та особисто Міністр Владислав Криклій та Держсекретар Андрій Галущак.

7 послів держав-партнерів України з робочими візитами завітали до нас за останні півроку, зустрічі з інвесторами відбуваються щотижня, підписано угод та меморандумів на суму бульше 4 млрд грн, одна з яких – це перша в Україні Угода з European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) про залучення коштів у будівництво місцевої інфраструктури. І це лише частина моїх ініціатив, які почали впроваджуватись в життя.

Приємно, що наш регіон є одним з лідерів медичної реформи, залучення капітальних інвестицій, впровадження нових моделей територіальної оборони та євроінтеграції. Різні поважні видання, такі якСлово і Діло активно слідкують за моєю ініціативністю та обіцянками та дають відповідну оцінку.

Сьогодні Херсонщина поступово стає регіоном-лідером і це результат спільної роботи нашої команди та підтримки Президента України, керівників законодавчої й виконавчої влади в Києві та мешканців нашої чудової області.

Щиро дякую усім за підтримку моїх числених ініціатив та пропозицій.

Працюємо далі і …
… давайте разом зробимо Херсонщину кращою!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН