Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини скерувала до суду обвинувальний акт у справі вчинення злочину депутатом обласної ради

Слідчі обласного главку поліції скерували до суду обвинувальний акт у скоєнні кримінального правопорушення депутатом Херсонської обласної ради. Про це повідомляє відділ комунікацій.

Нагадаємо, 22 вересня 2019 року пізно ввечері в с. Праві Саги Олешківського району під час святкування дня заснування населеного пункту виникли ряд конфліктних ситуацій за участю ексзаступника голови облдержадміністрації – чинного депутата Херсонської обласної ради. Працівниками слідчого управління обласного главку поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Як повідомив начальник відділу слідчого управління Андрій Кобець, в ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів для обвинувачення 42-річного депутата облради у вчиненні ним хуліганських дій по відношенню до 37-річного депутата Олешківської районної ради та скоєнні фізичного опору іншим громадянам, які намагалися припинити протиправні дії.

21 лютого обвинувальний акт погоджений прокуратурою області та направлений для розгляду в суді.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН