Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Народні проєкти та ідеї благоустрою міста представлять у Херсоні

Про це повідомляється на Фейсбуці:

– 26 лютого об 11.00 у громадській приймальні НАРОДНОГО МЕРА – представлять народні проєкти, ідеї благоустрою та міні-архітектури Херсона.

Я ніколи не був у владі, ніколи не мав можливості формувати міську соціальну і економічну політику. Але прості люди звертаються до мене за допомогою. Все, що міг – це або особисто рятував ситуацію, або на виконкомі ставив питання перед міським головою і депутатами, щоб вирішували ці проблеми, оскільки це їх прямі обов’язки.

Я продовжую працювати для містян. Познайомився з великою кількістю активних, розумних, талановитих людей, готових служити Херсону своєю працею. Але, на жаль, їх як і мене не чує влада в особі депутатів міської ради та міського голови.

Тому саме для простого народу, кого не чує влада міста, – я організував конкурс проєктів народних ідей благоустрою та архітектури «Разом розбудовуємо Херсон».

Ідея проста: по-перше, херсонці зможуть поділитися своїм баченням розвитку міста; по-друге, познайомитися з однодумцями, і можливо, навіть хтось знайде партнера-інвестора на свій мікропроєкт; по-третє, і це головне, мрію об’єднати простих людей в одному бажанні – змінити Херсон занедбаний, на Херсон комфортний для людей.

Один в полі не воїн, тому на платформі НАРОДНИЙ МЕР хочу показати єднання саме активних громадян Херсона. Мрію, щоб наше місто перетворилося на найкрасивіше і найкомфортніше місто України. Все, що в моїх можливостях і силах, я роблю і буду робити.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН