Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині розпочали підготовку до польових робіт

Днями відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками Білозерського району з питань підготовки до весняно-польових робіт та підтримки аграріїв у 2020 році.

На засіданні також були присутні керівники сільськогосподарських підприємств, представники наукових та банківських установ, постачальники сільськогосподарської техніки та добрив.

Під час наради начальник відділу рослинництва та неполивного землеробства Інституту зрошуваного землеробства НААН Сергій Заєць поінформував присутніх про стан озимих культур та особливості догляду за ними у 2020 році.

Під час наради значна увага була приділена державній підтримці агропромислового комплексу у 2020 році.
Заступник директора Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Маргарита Степанова акцентувала увагу присутніх, що на сьогодні реалізація державних програм, спрямованих на підтримку аграрного сектору, має особливо важливе значення, тож у 2020 році втілення таких програм триватиме. На зазначені цілі у державному бюджеті України передбачено 4,24 млрд. гривень.

Директором Білозерської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Оленою Розсуждай озвучено питання про ринок праці на території Білозерського району за вимогами чинного законодавства.

Керівником Білозерського державної податкової інспекції Іриною Щербиною порушивалося питання щодо легалізації найманої робочої праці, особливості ліцензування роздрібної торгівлі та зберігання пального.

Між сільгоспвиробниками відбувся обмін досвідом щодо проведення комплексу заходів по догляду за посівами, технологічних та сортових особливостей підвищення продуктивності сільгоспкультур, особливості проведення весняно-польових робіт в умовах 2020 року.

Білозерська РДА 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН