Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбувається тиск на прокурора

Мова йде про Івана Лисенко, який бере участь у судовому засіданні в Білозерському районному суді під головуванням Кусік І.В. . На розгляді резонансна справа щодо Антоніни Чередник про відсторонення від її від обов`язків набутих повноважень Білозерського селищного голови на останніх місцевих виборах.  Під час перерви судового засідання, її опонент , який програв вибори, на очах свідків, гучно дорікав прокурора, що той не виконує зобов`язань.

Нагадаємо, що місцеві депутати прийняли рішення щодо розпродажу статків і земель агрофірми-радгоспу “Білозерський”, який привносить у місцевий бюджет більше 50 мільйонів гривень, має більше 2000 га земель. Антоніна Чередник виступає за збереження цього підприємства у комунальній власності, але вже , мабуть, пустили більше 500 осіб на ринок безробітних. Чому важливо, аби Антоніна Чередник сформувала нові органи місцевого самоврядування після виборів, бо це стане запобіжником проти рейдерства. Цікаво, а що пообіцяв молодий прокурор тітушкам і кандидату, що програв вибори. Народ місцевий збирається до пікетування місцевих чиновників.

На фото прокурор в залі суда і під час перерви з Олександром Царюченко, екс-селищним головою Білозерки, та Аліною Науменко, екс-головою Білозерської райради, які програли вибори.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН