Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відкрили нову поліцейську станцію

Безпека громадян – основа комфортного життя. У маленьких селах це питання гостро нависало, проте зараз у невеликих населених пунктах активно відкривають поліцейські станції.

Одну з таких постійно діючих поліцейських станцій відкрили в Качкарівці Милівської сільської ОТГ на Херсонщині. Вона захищатиме інтереси громадян всієї ОТГ  і стала третьою у районі.

– Ми вирішили створити її у Качкарівці, тому що це найбільше село нашої громади. До того ж, у нас ніколи не було намірів усе «тягнути» до адміністративного центру. Тим більше, що ми в перспективі маємо приєднати до себе Дудчани Нововоронцовського району. І станція у Качкарівці зможе обслуговувати також жителів цього села, – коментує голова Милівської_ОТГ Олег Яхнієнко.

З початком роботи поліцейської станції понад 5 тисяч жителів Милівської ОТГ зможуть отримати вчасну та якісну правову допомогу.

Станція в Качкарівці облаштована усім необхідним для роботи дільничного офіцера поліції, має доступ до інтернету і дитячий куточок. Головним завданням станції є профілактика злочинності, оперативне реагування на заяви і повідомлення, надання сервісних послуг населенню, забезпечення їх прав та свобод.

ПУЛЬС Децентралізаційний марафон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН