Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ветеринарам на Херсонщині купили спецодяг

Є робота, спеціалістів якої можна легко впізнати за уніформою. Поліцейські, пожежники, лікарі. У ветеринарних лікарів кількох районних лікарень Херсонщини віднедавна також з’явилась власна уніформа. Про це повідомляє Держпродспоживслужба у Херсонській області.

Так, завдяки співпраці Чаплинської районної державної лікарні ветеринарної медицини з органами місцевого самоврядування та керівництвом господарств району, в вересні 2019 року було виділено спонсорську допомогу від господарства ТОВ «ТД «Долинське». Для працівників було закуплено спецодяг : 5 літніх костюмів та 5 зимових курток (загальною вартістю 15320 грн.) У 2020 році робота в цьому напрямку триватиме і далі.

Основна частина субвенції з місцевих бюджетів Кочубеївської сільської ради об’єднаної територіальної громади, Іванівської та Новопетрівської сільських рад в сумі 19 000 грн. пішла на придбання спецодягу для спеціалістів Високопільської державної лікарні ветеринарної медицини.

Каланчацька районна державна лікарня ветеринарної медицини придбала три комплекти зимового спецодягу для роботи в умовах низьких температур. Одяг було придбано за рахунок субвенції, яку установа отримала від Каланчацької об’єднаної територіальної громади. Зимові костюми дозволяють вільно пересуватися та виконувати всі необхідні маніпуляції, пошиті спеціально під замовлення нашої установи. Тепла зимова куртка може легко перетворитися у теплу жилетку, тому в  таких костюмах можна працювати ранньою весною та пізньою осінню. Костюми мають світлоповертаючі елементи, тому фахівців установи буде видно у будь-який час доби. Костюми вже пройшли випробування й добре себе показали при роботі в низьких температурах.

Це не перший випадок придбання таких комплектів спецодягу установою. На початку 2019 року Каланчацька районна державна лікарня ветеринарної медицини придбала за рахунок субвенції від Мирненської об’єднаної територіальної громади та коштів власного спеціального фонду державного бюджету комплекти літнього одягу, які також були індивідуально розроблені з урахуванням побажань працівників установи.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН