Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Турецька компанія хоче стати інвестором для Миколаївщини

Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

Компанія «EMC ENERGY» з Туреччини спеціалізується на наданні послуг у сфері енергетики. Її представники вийшли на голову Миколаївської обласної ради Вікторію Москаленко і депутатів Миколаївської обласної ради з пропозицією реалізації в нашому регіоні інвестиційного проекту по будівництву електростанції, яка вироблятиме електроенергію з твердих побутових відходів. На полігонах накопичується метан.

Його пропонують використовувати для потреб області без шкоди для навколишнього середовища. Крім того компанія має колосальний досвід у сортуванні сміття.

На сьогоднішній день в Туреччині вже функціонують чотири електростанції Компанії «EMC ENERGY». З них дві потужністю по 6 МВт кожна, одна потужністю 9,6 МВт і ще одна 1,2 МВт. За попередніми підрахунками аналогічна і перша в Миколаївській області електростанція вироблятиме 4МВт електрики.

 «Даний проект сьогодні дуже необхідний Миколаївській області. І ми зацікавлені в його реалізації. Перш за все, мова йде про екологію Миколаївщини. По-друге, на цьому виробництві працюватимуть наші люди, жителі області. Головне, що ми в кінцевому результаті зрештою впорядкуємо питання поводження з твердими побутовими відходами без шкоди для навколишнього природного середовища»,-зазначила Вікторія Вікторівна.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Есть более детальная информация об фирме?
    Так как в Турции компания с таким названиям, занимается совсем другим производством.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН