Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі встановлять романтичний рекорд

У Запоріжжі планують встановити найромантичніший рекорд. Його приурочать до Дня закоханих. Окрім цього, до свята підготували цікаву програму та конкурси. Про родзинки з нагоди 14 лютого розповіли під час молодіжної сесії міськради.

Підготовка до Дня закоханих та організація HR-форуму – такі питання на порядку денному сесії молодіжної міськради. Насамперед депутати обговорили, чим дивуватимуть на День святого Валентина. Цьогоріч його святкуватимуть у сквері Театральному. Організують інста-квест, переможці якого отримають сертифікат на романтичну вечерю. У сквері закохані зможуть одружитися на день. А ще у планах — встановити рекорд.

Як зазначив голова Запорізької міської молодіжної ради Сергій Ільченко, буде зроблено все для того, аби встановити рекорд, щоб в одному місці закохані пари змогли поцілуватися, адже любов зігріває.

Начальник відділу по роботі з молоддю та сім’єю департаменту Дмитро Муринюк додає, також буде родзинка — це фотозона для хейтерів свята. Є люди, які не полюбляють 14 лютого, тому саме для них створять фотозону “день штату Арізона”. Може, таке свято вони будуть відзначати.

Ще один масштабний захід, який відбудеться у Запоріжжі – HR-форум. Це станеться навесні. Організатори впевнені, такий захід – це не лише корисні знайомства, а й можливість підтримати початківців у сфері HR.

HR-консультантка Оксана Гринь пояснює, наразі актуальна така проблема, як працювати з молоддю, як їі мотивувати. Тож підтримка молодіжної організації нашого міста буде дуже доречна, і буде сформовано таку колаборацію, де кожен зможе втілити свої ідеї.

Захід буде корисним як для молодих фахівців, так і для самих роботодавців.

Телеканал Z

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН