Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДАУ взяв участь у двох зустрічах стосовно розвитку вищої освіти

Визначні події для науки і освіти на Херсонщині відбулися вчора. На виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин обговорили питання фінансування навчання студентів з Криму. Також у місто завітав Єгор Стадний – заступник міністра Міністерства освіти і науки України.

Участь у цих заходах взяв ректор ХДАУ Юрій Кирилов. Під час першої зустрічі розглядалися питання здобуття вищої освіти випускниками шкіл Криму, роль держави в цьому процесі. Очільник вишу особисто подякував Народним депутатам Рефату Чубарову та Мустафі Джемілєву за допомогу в отриманні бюджетних місць для студентів з Криму цьогорічної вступної кампанії.

Після обіду до Аграрного університету з робочим візитом завітав заступник Міністра Міністерства освіти і науки України Єгор Стадний. За словами Юрія Кирилова, дві години спілкування з колективом та студентством про реформи вищої освіти були динамічні та цікаві.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН