Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських підприємців намагалися ошукати шахраї

Вчора спеціалісти відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомили, щона території Херсонської області активізувалися «податкові» телефонні шахраї.

На телефони представників бізнесу м. Нової Каховки та Каховського району надходять дзвінки від невідомих осіб, які представляються начальником Новокаховської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Зловмисники вимагають від бізнесменів та аграріїв перерахувати грошові кошти у сумі 10 000 гривень за уникнення проведення перевірок підприємницької діяльності на рахунок 4790 7299 0759 1853 у відділенні Ощадбанку.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із мобільних телефонів:
+38 (099) 736-47-37, +38 (066) 118-94-78.

Бізнесмени Херсонщини, будьте пильними та обачними! Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, негайно повідомляйте співробітників поліції за телефоном 102. Ваша безпека – у ваших руках!

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН