Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник поліції Херсонської області розповів, коли в регіоні стане безпечніше

Херсон у рейтингу міст з найбільшим рівнем злочинності зайняв лідируючі позиції. Чи виправлятимуть бездіяльність правоохоронних органів і чи зміниться ситуація в області? 

Перша спроба на реабілітацію – запровадження програми  «Безпечна Херсонщина», її поширення триватиме три роки. А вже вчора в Херсонській обласній державній адміністрації під час відеоселекторної наради начальник обласної поліції Олександр Прокудін поінформував про початкові результати – встановлення відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто».

– Програма розрахована на 3 роки. На сьогоднішній день на території області в рамках цієї програми вже встановлено 30 відеокамер: 21 камера працює в м. Херсоні, 7 в м. Каховка та 2 в Скадовську. Працівники поліції мають можливість в режимі реального часу в автоматичному режимі здійснювати реєстрацію події та невідкладно направляти найближчий наряд поліції. Тобто максимально швидко реагувати на подію, яка трапилась в тому чи іншому населеному пункті, – зазначив очільник поліції Херсонщини Олександр Прокудін.

У поліції зазначають, що завдяки використанню системи відеоспостереження за останні місяці були розкриті 3 умисних вбивства, 11 пограбувань та розбійних нападів, 23 крадіжки та ряд шахрайств. Також за цей час встановлено місцезнаходження 11 транспортних засобів, які перебували в розшуку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН