Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські передали гуманітарну допомогу жителям частково звільнених від окупації громад

Працівники відділення поліції №1 Бериславського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області доставили гуманітарну допомогу на територію частково звільнених нашими Збройними силами України громад: у постраждалі села ТГ Нововоронцовка, Високопілля та Кочубеївка.

Ці населені пункти потерпіли від обстрілів російської армії, частково зруйнована інфраструктура. Людям, які пережили жахіття окупації, гуманітарну допомогу надає місцева влада Кривого Рогу та Херсонська обласна державна адміністрація.
Незважаючи на небезпеку обстрілів, зруйновані будівлі, у селах залишається чимало місцевих жителів, серед яких багато родин з маленькими дітьми, людей літнього віку, яким поліція допомагає по мірі можливостей. Людям передають продуктові набори з найнеобхіднішим: хлібом, борошном, цукром, олією та молочними виробами.

Поліцейські Херсонщини постійно тримають зв’язок з головами частково звільнених громад, вже є напрацьований алгоритм співпраці, вони об’єдналися у спільному прагненні допомогти жителям впоратися із викликами війни та зміцнити їх віру у нашу перемогу.

Поліція Херсонської області
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН