Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Миколаїв – місто на хвилі” стане брендом

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови Миколаєва повідомляє, що логотив “Миколаїв – місто на хвилі” стане брендом міста. Незабаром вже буде готова документація по передачі Миколаївській міській раді прав на нього.

У вересні минулого року учасники «МрійДій» на день міста презентували розроблений івано-франківськими дизайнерами бренд Миколаєва. З того часу він став вже доволі відомим. Чимало міських служб вже використали його під час участі в  різних форумах, фестивалях, змаганнях, будь-яких  представницьких заходах за межами Миколаєва.

Як зазначають творці, бренд міста покликаний сприяти формуванню іміджу туристичного Миколаєва. Адже сьогодні місто ще тільки починає розвивати цю галузь.

Після передачі бренд-буку мерії, його зможе використовувати будь-хто, навіть з підприємницькою метою. Важливо, аби розроблені зображення не були спотворені. Тому автори проєкту звертаються до всіх, хто буде це робити, з проханням дотримуватися інструкції по використанню. Додамо, в бренд-буці навіть вже є іконка для мобільного додатку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН