Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Доступне житло у Миколаєві: влада виділила понад 23 млн.грн. у 2019 році

Вчора, 6 грудня, під головуванням віцемера Юрія Андрієнка відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в Миколаєві, під час якого обговорили фінансування, зокрема, міських цільових програм забезпечення молоді житлом.

Заступник міського голови поінформував, що Миколаїв залишається одним з лідерів з фінансування програм доступного житла.
– Наразі Миколаїв продовжує утримувати 2-гу сходинку, – сказав Юрій Андрієнко.

Директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук розповів, що на виконання заходів, передбачених цільовими програмами, у 2019 р. з міського бюджету виділено 23,4 млн.грн. На даний момент за ці кошти вже видано 29 пільгових кредитів на загальну суму, що перевищує 18,5 млн.грн.

За рахунок таких кредитів придбано квартири в багатоповерховому житловому будинку в мкр. Північний, який нещодавно було здано в експлуатацію.

– На черзі – інший будинок. Він двосекційний і розрахований на 72 квартири. Там дво- і трьохкімнатні квартири. Більше 90 млн.грн. було спрямовано на цей будинок. І лише 750 тис.грн. – це державні кошти, інші кошти – з міського бюджету, – додав Василь Федорончук.

Під час засідання Координаційної ради також були уточнені та затверджені списки кандидатів, які зареєстровані в Миколаївському регіональному управлінні Держмолодьжитла, для надання їм пільгових кредитів за рахунок коштів міського бюджету.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН