Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні відзначають День стоматолога: херсонська лікарня поділилася власними історіями

Професія лікаря-стоматолога дуже затребувана, оскільки послуги дантиста потрібні завжди: зуби в житті людини відіграють важливу роль. Кожен хоча б один раз побував на прийомі у стоматолога. Тому на таких спеціалістах лежить велика відповідальність.
Стоматологічна поліклініка КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» надає кваліфіковану спеціалізовану медичну допомогу дорослому населенню Суворовського району в обласному центрі. Очолює згуртовану команду цієї поліклініки Малицький Володимир Євгенович. До речі, чи не знаковим є те, що він відзначав свій день народження за день до професійного свята. Як кажуть, коли народився, там і пригодився.

Структурним підрозділом стоматологічної поліклініки — «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» є терапевтичне відділення, в якому працює 17 лікарів терапевтів – стоматологів. Тільки торік до них на прийом звернулося 24,5 тисячі херсонців. У терапевтичному відділенні прийом ведуть висококваліфіковані лікарі і застосовуються новітні технології лікування та діагностики твердої патології, захворювань слизової оболонки порожнини рота. Перевага надається допомозі в одне відвідування з використанням анестетики нового покоління.


В ортопедичному відділенні допомагають людям по зубопротезуванню з використанням металокерамічних та металопластмасових, повних та часткових знімних зубних протезів.


Знаковим є те, що у стоматполіклініці обслуговують і пільгові категорії громадян. На жаль, на це виділяється незначна сума з бюджету. Однак, ветерани минулих війн, учасники бойових дій в АТО мають куди звернутися за необхідності.


Херсонська міська клінічна лікарня ім. Карабелеша

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН