Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спілка жінок Херсонщини допомогла провести операцію для маленької жительки Чаплинського району

Спілка жінок Херсонщини та мешканка Чаплинського району стали друзями ще минулого року, коли в рамках соціальної медичної програми «Херсонщина обирає здоров‘я» відвідували населені пункти району. Там вони познайомилися з героїнею Танюшею. Тоді забрали дитину на лікування в Херсон і вирішили і надалі підтримувати зв’язок.

Вже через рік у спілці дізналися, що дитина потребує знову медичної допомоги – оперативного втручання, бо лікарі в неї діагностували фібріому коліна.

Довгі три місяці, поки громада села та тітка Лана вирішували паперові питання і зібрали необхідну суму на операцію, менеджерка Спілки Любов Іващенко проводила перемовини, щоб в Херсоні дитину одразу прийняли в Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні.

І от вже зараз Спілка жінок Херсонщини повідомляє, що Танюшу успішно прооперовано і вона вже виписана з лікарні додому. 

Три хвилюючі місяці позаду, а попереду – щасливе здорове життя дитини, в якому знову буде місце для рухливих ігор, виступів на шкільних вечорах та щоденних активностей.

Дякуємо усім небайдужим, хто відгукнувся і врятував дитині здоров‘я. В першу чергу лікарю, Борису Ласковому та медперсоналу Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні, громаді с. Павлівка Чаплинського району, класній керівничці та тітці Танюши. Завдяки кожному з вас ця добра справа була зрушена з місця.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН