Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські поліцейські розповіли про ускладнення руху на дорогах області (фото)

Вчора автомобілісти Одещини потрапили у непрості погодні обставини. Снігові замети та ожеледиця ускладнили рух автошляхами, зокрема на території регіону найважчим залишався ізмаїльський напрямок автодороги Одеса-Рені. 

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі. Станом на 16.00 поліцейські розвантажували відрізок автодороги між Одесою та селами Маяки та Монаші.

Траса Одеса-Рені залишалася частково закритою для проїзду великовагового та великогабаритного транспорту. Для усіх видів транспорту ускладнений на території Саратського, Татарбунарського, Болградського, Ізмаїльського та Ренійського районів. Проте станом на 18:00 майже усі ділянки автодороги Одеса-Рені проїзні.

У Ренійському районі між селами Орлівка та Новосільське поліцейські разом із колегами з ДСНС допомагали вибратись із снігового полону юним спортсменам з Миколаївщини. Автобус «Сканія», у якому 28 дітлахів та 13 дорослих прямували  на турнір з футболу до Румунського міста Брашов, застряг у заметах. Правоохоронці визволили транспортний засіб з пасажирами, зараз він прямує до місця призначення.

Також допомогу від поліції отримали водії п’яти легковиків та двох вантажівок у Білгород-Дністровському районі.

Поліція Одеської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН