Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Найстаріший джазовий фестиваль Koktebel Jazz Festival планують провести у Скадовську

Підписання відповідного меморандуму про співпрацю організаторів фестивалю «Джаз-Коктебель» та місцевої влади відбудеться 14 лютого. Після вимушеного переїзду з Криму захід п’ять разів проходив під Одесою. У 2019 він був проведений на Трухановому острові в Києві.

Восени 2019 року оргкомітет фестивалю здійснив творчу експедицію, під час якої команда відвідала Херсон, Бердянськ, Коблево і в підсумку зупинила свій вибір на Скадовську, пише Херсонська ОДА.

«У Скадовську діалог вийшов. По-перше, у них є досвід – наприклад, тут проводиться великий фестиваль «Чорноморські ігри». По-друге, – і це важливо, – є людина-драйвер, яка дуже хоче, щоб місто прийняло фестиваль», – прокоментувала президент фестивалю Лілія Млинарич.

Також вона додала, що вибір Скадовська місцем проведення фестивалю обумовлений також зручною логістикою.

«На сьогоднішній день зусилля нового голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва спрямовані на розвиток туристичного потенціалу області. Від Херсона до Скадовська приблизно 70 кілометрів хорошої автомобільної траси. І це важливо», – підкреслила Лілія Млинарич.

Також на території острова Джарилгач планується організація музично-екологічної резиденції «ECO проти EGO» з невеликим табором ековолонтерів, прибиранням пляжів і території острова, вечірніми акустичними концертами, лекціями та дискусіями.

Детальніше за посиланням.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН