Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбувся семінар для директорів закладів культури клубного типу

5 лютого 2020 року у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся семінар для директорів сільських Будинків культури.

Відкрила семінар начальник відділу культури Чаплинської селищної ради Тетяна Василівна Божко, озвучивши основні напрямки роботи закладів культури у сучасному культурному просторі.

В цілому семінар був присвячений питанням аналізу річних звітів та планування роботи закладів на 2020 рік.

Фахівець відділу культури Чаплинської селищної ради Ірина Вячеславівна Мілейко ознайомила директорів з підсумками атестації працівників та з критеріями за якими встановлюються розряди.

Проаналізувала роботу закладів за 2019 рік методист комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Інна Миколаївна Литвинова.

Також було оголошено результати участі у формуванні обласної збірки найкращих віршованих творів поетів аматорів Херсонщини «Ми народилися у Таврійському краї…», згідно яких твори поетів сіл Кучерявоволодимирівка та Першокостянтинівка під керівництвом директорів Будинків культури Курганської В.Б. та Затуливітер Т.І. увійшли до цієї збірки.

Хочемо відмітити, що всі заклади були активними учасниками різноманітних обласних творчих виставок, за що отримали відповідні подяки обласного Центру народної творчості.

На завершення семінару директори мали змогу обговорити проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

В цілому семінар пройшов дієво та продуктивно. Сподіваємося, що отримана інформація буде корисною для покращення роботи закладів культури Чаплинської ОТГ.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН