Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громади Херсонщини вирішили боротися з можливим поширенням пташиного грипу

В Чаплинській районній державній адміністрації на засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, йшла мова про посилення заходів щодо недопущення занесення і розповсюдження на територію Чаплинського району високопатогенного грипу птиці. Про це повідомляють на сторінці РДА.

Провів засідання голова районної державної адміністрації Володимир Галицький. З інформацією про епізоотичну ситуацію щодо високопатогенного грипу птиці у світі та Україні, виступила начальник Чаплинського міжрайонного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області. Вона зупинилася на основному факторі поширення захворювання – інфікованій дикій перелітній птиці та можливості її контактів із свійською птицею мешканців населених пунктів.

Із рядом важливих профілактичних та організаційних заходів, щодо недопущення занесення і розповсюдження захворювання на територію району ознайомлено присутніх на засіданні керівників сільських, селищних рад району. За результатами розгляду питань визначені завдання органам місцевого самоврядування та відповідним районним службам.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН