Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській ОТГ розробляють власну ІТ-стратегію

Розробка ІТ-стратегії розвитку Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки доходить до завершення.

Протягом листопада 2019 року – січня 2020 року робоча група з розробки структури документу «ІТ-стратегія Великокопанівської ОТГ» працювала над створенням ІТ-стратегії.

Реалізація стратегії на території громади дасть можливість полегшити взаємодію мешканців та влади, створити громаду безпечною, сучасною та розвиненою, де влада буде відкритою та прозорою, послуги надаватимуться автоматизовано, а відкриті дані будуть загальнодоступними. Громада стане «цифровою», а значить і приверне увагу інвесторів.

 До складу робочої групи входить 8 осіб – представники комунікаційної сфери, фінансового відділу, бухгалтерського обліку, відділу культури, громадськості, особи відповідальні за впровадження Стратегії та  впровадження цифрової трансформації  у Великокопанівській ОТГ.

05 лютого 2020 року у Великокопанівській сільській раді відбулася остання стратегічна зустріч робочої групи з розробки структури документу «ІТ-стратегія Великокопанівської ОТГ» за участі сільського голови Великокопанівської сільської ради Валентини Костенко.

Великокопанівська громада знаходиться на завершальному етапі розробки ІТ-стратегії, адже зустріч була присвячена розгляду версії основної частини документу, яка надалі підлягатиме процесу громадських консультацій.

Робоча група зі стратегічного планування опрацювала та скоригувала план заходів та складових характеристик завдань у рамках стратегічних напрямків «Підвищення рівня життя та безпеки в громаді», «Покращення якості надання послуг в громаді», «Покращення комунікації в громаді», «Покращення ефективності діяльності органу місцевого самоврядування» та «Формування сприятливого підприємницького середовища».

Наступним кроком заплановано оприлюднення документа та обговорення його громадськістю Великокопанівської ОТГ.

Великокопанівька ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН