Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині викрили нарколабараторію: власника судитимуть

На Херсонщині чоловік вирішив повторити долю героя відомого американського серіала “Breaking Bad” та облаштувати нарколабораторію. Проте його справа мала дещо інакший фінал, тепер підозрюваного судитимуть за те, що у гаражі він обладнав лабораторію з виготовлення наркотичних та психотропних речовин. Про це повідомляє Прокуратура Херсонської області.

Херсонською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно мешканця міста Херсона за фактами вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 313, ч. 2 ст. 317, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 2 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений в одному з гаражних приміщень обладнав лабораторію для виготовлення наркотичних речовин, а також займався їх збутом.

У ході проведення санкціонованих судом обшуків у гаражному приміщенні та автомобілі правоохоронцями вилучено значну кількість наркотичних та психотропних засобів (амфетамін, канабіс), обладнання для виготовлення, фасування та зберігання останніх, а також вогнепальну   зброю.

За вчинене йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН