Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Екс-помічник заступника голови Херсонської облдержадміністрації у розшуку

Таку інформацію поширює Андрій Ткаченко у соцмережах. Йдеться про Дмитра Козонака, який був помічником Анатолія Хоменка:

– Вчора мені зателефонували з Форвард Банку та попросили розшукати Козонака, у якого великі фінансові проблеми у банку. Я повідомив, що не спілкуюсь з цією, м’яко кажучи, непорядною людиною, котра здійснила шахрайські дії по відношенню до моїх знайомих, але пообіцяв допомогти.
Тож, хто стикається з Козонаком Дмитром або його діяльністю під прикриттям PR-агентства “ОфОнОф” чи ТОВ “КИМ Корпорейшн”, повідомте йому, що його розшукують.

Крім того, за наявною інформацією, Козонак працював у головному штабі команди Зе на виборах Президента та до ВР України у якості чорного піарника. Юрій Соболевський Слуга народу – Павліш Павло – Округ 182 Роман Завгородний, можливо у вас є його контакти, допоможіть людям у розшуку.
А на фото, на задньому плані – дружина Козонака Наталя Матковська, не оформлений радник Херсонського міського голови. Побачите її у коридорах міської ради, передайте цю інформацію.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН