Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські прикордонники прийняли присягу

Вчора у Херсоні пройшов священний ритуал прийняття військової присяги як клятви воїна на вірність своєму народові, яка існує з давніх-давен. Ще у IX ст. вступаючи до дружини, воїни клялися князеві у своїй вірності, і після цього дружинники вважалися побратимами. Славні бойові традиції і досі зберігаються у прикордонному відомстві.

В управлінні Херсонського прикордонного загону в урочистій обстановці 12 військовослужбовців, які нещодавно вступили до лав прикордонної служби склали присягу на вірність народу України. Попереду на них чекає 3-місячна підготовка у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України де вони отримають усі необхідні знання та практичні навички для служби на кордоні. Нова система підготовки новобранців формує нову генерацію сучасного прикордонника.

Чи не щодня до окремого регіонального центру комплектування звертаються молоді люди з бажанням долучитися до почесної справи охорони державного кордону. Найкращі з них поповнюють лави Держприкордонслужби, яка цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, вдосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН