Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські військовослужбовці отримали житло

31 січня міський голова Олександр Сєнкевич вручив ордери на квартири військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції і операції об’єднаних сил. 

Днями в музейному комплексі «Старофлотські казарми» їм урочисто видали відповідні сертифікати. Всього для захисників України на мовах співфінансування з міського та обласного бюджетів придбали 20 квартир: 15 в Миколаєві та 5 в інших містах нашої області. 

Мер подякував бійцям за віддану службу та зазначив, що для нього – привілей особисто вручити ордери військовослужбовцям, які з честю виконували свій військовий обов’язок.

– Кожен з вас заслуговує на гідні умови життя, тому що ви захищаєте країну та Український народ. Ще раз хотів би скористатись цією можливістю і подякувати за патріотизм, професіоналізм, принципову життєву позицію.

Водночас, міський голова наголосив, що такі справи були б неможливими без участі громади Миколаєва. 

– Програма, в рамках якої було придбані квартири, діє третій рік поспіль. Виконувати її маємо змогу завдяки сумлінним платникам податків, які наповнюють міський бюджет. 

Зазначимо, що в Миколаєві працюють декілька житлових програм, в тому числі ті, що фінансуються за кошти міського бюджету. Крім того, громадянам видають у користування службові квартири. 

– Хочу нагадати, що у 2019 році було видано 12 службових квартир вчителям, медикам, працівникам закладів культури та житлово-комунальних підприємств. Звісно, ще багато чого треба зробити. Сьогодні на обліку перебувають біля 6500 містян. Всі вони чекають на покращання житлових умов. Вирішуємо ці питання послідовно, за наявності відповідного фінансування. 

Олександр Сєнкевич поспілкувався з військовослужбовцями, побажав їм мирного неба, комфорту, затишку і достатку у нових домівках.

У зустрічі також взяли участь позаштатний радник міського голови Віталій Єрентюк, заступник директора департаменту з надання адмінпослуг Володимир Сухарников, начальник відділу обліку та розподілу житла Сергій Войтович, фахівці відповідних підрозділів міської ради. Вони провели консультацію для військових та їх родин щодо оформлення необхідних документів на житло, оформлення прописки тощо.

Миколаївська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН