Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ремонт траси Н-14 “Кропивницький – Миколаїв” частково здійснений, – голова Миколаївської ОДА

Ремонт траси Н-14 “Кропивницький – Миколаїв” частково здійснений. Завершити роботи планують у 2020 році. Про це повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік під час зустрічі з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим.

Так виглядає сьогодні траса Н-14 сполученням “Миколаїв-Кропивницький”.

Віктор Василенко їде до Миколаєва позашляховиком. Чоловік говорить, що місцями дорогу зробили: “Я їду з Кіровограда (Кропивницького – ред.), я виїхав о шостій ранку. Ось, грубо кажучи, шість – сім годин. Уже дві години 20 хвилин їду Land Cruiser. Ну, місцями зробили. І на тому спасибі, а так, не доїдете за півтори години”.

Наталя та Віктор Басови майже півтори години їдуть до Миколаєва із села Возсіятське (Єланецький район Миколаївської області – ред.), розповідають: “Із Миколаєва до Кіровограда (Кропивницького – ред.) за півтори години доїхати неможливо. Ми з Возсіятського їдемо, ми вже їдемо час двадцять. Я не знаю, що в нього за машина така. За півтори години з Возсіятського до Миколаєва можна – це реально, а до Кіровограда (Кропивницького – ред.) – ні”.

Володимир Ананійчук за кермом автомобіля понад 30 років. Чоловік говорить, що раніше до Кропивницького з Миколаєва можна було доїхати за годину: “Я пам’ятаю цю дорогу років 15 назад, вона була нормальна. Можна було їхати зі швидкістю 100 км на годину. Зараз нею неможливо їхати навіть на четвертій передачі. Друга, третя, перша. Вище неможна підійматися, тому що розіб’єш машину”.

Далекобійник Юрій Мазур говорить, що після поїздок цією трасою щоразу доводиться ремонтувати машину.

Знає про такий стан траси національного значення і голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

– Найкритичніші ділянки траси Н-14 відремонтовані, – каже голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік. Головною причиною такого стану дороги також вважає неконтрольованість руху вантажівок. Методи боротьби з водіями перевантаженого транспорту Олександр Стаднік обговорив під час зустрічі з головою “Укртрансбезпеки” Олександром Погорілим.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН