Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Начальник Служби автодоріг Миколаївської області перевірив якість ремонту на Очаківських трасах

На трасах Т-15-13 Нечаяне-Очаків та Т-15-07 Миколаїв-Парутино-Очаків продовжується поточний середній ремонт.

 

Вже відремонтовано першу трикілометрову ділянку на трасі Т-15-07. Також тривають роботи на окремих відрізках Т-15-13. Тому для перевірки якості та відповідності технології виробництва на об′єктах особисто побував очільник САД.

 

«Ми неодноразово отримували нарікання та скарги від жителів та гостей області на жахливий стан доріг до міста Очакова. Дійсно, напрямок курортний та дуже перспективний, проте ремонту не бачив багато років. До кінця цього року жителі області та туристи зможуть оцінити комфорт та зручність пересування оновленими маршрутами», – запевнив начальник Служби автодоріг Владислав Невеселый.

 

На окремих ділянках дороги Т-15-13 Нечаяне-Очаків зараз триває влаштування основи з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, а також влаштування вирівнюючого шару покриття з крупнозернистого асфальтобетону.

 

Тривають підготовчі роботи та перебазування дорожньої техніки на сусідній відрізок на трасі Т-15-07. Невдовзі там розпочнеться фрезерування старого покриття.

 

Нагадаємо, що у рамках програми Президента «Велике Будівництво» цьогоріч буде відремонтовано дорогу Т-15-13 Нечаяне-Очаків по всій протяжності та 4 ділянки автодороги Т-15-07 Миколаїв – Парутине –Очаків між селами Каталино і Козиркою та в районі Великої Коренихи.

 

По інших відрізках траси Т-15-07 зараз ведуться торги на розробку проектної документації. Просимо поставитися з розумінням до трудомісткого процесу розробки проекту, перш ніж почнеться ремонт траси.

 

Миколаївська ОДА за інформацією Служби автомобільних доріг у Миколаївській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН