Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ремонт миколаївських доріг виділять додаткове фінансування – Володимир Зеленський

21 серпня у Миколаївському міжнародному аеропорту сів літак, на борту якого перебував президент України Володимир Зеленський. На місці його зустрічали голова обласної державної адміністрації Олександр Стаднік, міський голова Олександр Сєнкевич та директор летовища Федір Барна. Біля аеропорту чергувала поліція. За годину до прильоту президента летовище перевірили кінологи. До будівлі кореспондентів не пустили, присутніх пропускали за списком. Робочий візит президент України розпочав із огляду траси Н-14

У 2021 році додатково виділять гроші на ремонт доріг в Миколаївській області. Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час брифінгу на Миколаївщині.

“Я дуже задоволений, що ми бачимо інфраструктурні зміни на Миколаївщині, ми бачимо, що близько 200 кілометрів доріг цього року (2020-го – ред.) будуть побудовані повністю. І це не просто латання дірок”, – сказав Володимир Зеленський.

Обсяг будівництва доріг планують збільшити в 2,5 раза.

“Якщо амбітні плани і якість доріг будуть виконані цього року, то наступного року ми в 2,5 раза можемо збільшити обсяг будівництва доріг на Миколаївщині. Я вже в це вірю, тому що по цій дорозі був план будівництва протягом трьох років, але зараз роботи закінчуються. Дуже швидкі і якісні роботи. Тож і хочеться сказати щось погане, але не можу”, – сказав Володимир Зеленський.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН