Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Миколаєві стартував ремонт транспортних артерій

2020 року міська влада приділятиме підвищену увагу приведенню до ладу транспортних артерій. Для втілення у життя цих задумів  в скарбниці Миколаєва передбачено десятки мільйонів гривень. Міськими службами було підготовлено перелік об’єктів та розроблено орієнтовний графік виконання робіт.

Проте тепла погода дала змогу приступити до ремонту доріг значно швидше запланованих термінів. Власне по деяких об’єктах вже проведено тендери. А роботи розпочато.

7 березня, очільник міста Олександр Сєнкевич побував в  Заводському районі, щоб проконтролювати хід виконання робіт.

Олександр Сєнкевич зазначив, що в міському бюджеті-2020 передбачено біля 120 млн.грн. на заходи з приведення до ладу транспортних артерій. На жаль, виділені гроші не дозволять відразу відремонтувати абсолютно усі дороги. Проти такий ресурс дасть можливість значно покращити ситуацію. В рамках цих коштів буде здійснюватись поточний   і капітальний ремонт як магістралей, так і доріг приватного сектору.

– Температурний режим дозволяє нам працювати над відновленням дорожнього покриття після зими. Ремонт магістральних вулиць курирує департамент житлово-комунального господарства. А районні адміністрації відповідають за дороги, що знаходяться на їх балансі. Наразі роботи ведуться, зокрема, на низці об’єктів Заводського району, – сказав очільник міста.

Адміністрацією Заводського району вже здійснено ремонт дорожнього покриття вул. Малої Морської, на ділянці від вул. Чкалова до вул.Пограничної.

– Це була досить складною з точки зору проїзду дорога. Силами підрядної організації було здійснено її поточний ремонт. Роботи виконано досить якісно, – зазначив голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук.

Підрядна організація ремонтує дорогу картами – відповідно до завдання адміністрації району знімаються великі ділянки пошкодженого покриття, після цього підготовлюється основа дороги та укладається новий асфальт.

Також в цей день міський голова побував на об’єктах, де незабаром почне працювати дорожня техніка. Це вул. Дачна, від вул. Крилова до вул. генерала Карпенка, вул. Комкова, від буд. 4а по вул. Образцова до Ценрального районного суду та вул. Пушкінської, вул. Біла, від вул. Крилова до вул. Привокзальної. Вони знаходяться в, м’яко кажучи, не найкращому стані. Через це до адміністрації району надходили звернення щодо їх ремонту. Тому об’єкти було включено до першої черги виконання робіт.  

Підрядні організації також відновлюватимуть дорожнє покриття картами. Окрім того, будуть піднімати колодязі та де потрібно замінювати кришки люків. Роботи мають завершитися за 2 тижні.

Як повідомили в адміністрації Заводського району, на виконання поточного ремонту на вказаних 5 об’єктах: вул. Малій Морській, вул. Лягіна, вул. Дачній, вул. Білій, вул. Комкова, –  виділено майже 2 млн.грн. 

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН