Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція оперативно затримала зловмисників, які підпалили заклад відпочинку

Вчора у Скадовську о 07:40 ранку працівник поліції прямував на роботу та помітив, що двоє чоловіків розливають невідому речовину навколо місцевого бару. Чоловік одразу повідомив чергову частину районного відділення поліції, про те, що невідомі намагаються підпалити бар. Через декілька годин зловмисників було затримано.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце, встановила, що до злочину можуть бути причетні чоловіки, які пересуваються на автомобілі «Мерседес» чорного кольору. Були орієнтовані всі наряди поліції області. Вже за дві години автомобіль був помічений у Голопристанському районі. Двоє чоловіків, які перебували в салоні, намагались втекти, залишивши автомобіль, але були затримані начальником Голопристанського відділення поліції Олександром Воропаєвим, який зі співробітниками патрулював містом після отримання орієнтування на автомобіль.

Як повідомив начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, після затримання чоловіків у Голій Пристані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України їх доставили до Скадовського відділення поліції для проведення подальших слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за фактом ч.2 ст 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу». Відомо, що затриманим 34 та 22 роки, вони мешканці міста Херсон. Наразі з’ясовується мотив скоєння злочину. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН