Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Тарасівці відбувся фестиваль «Коляда 2020»

Фестивалем “Коляда 2020” розпочався навчальний семестр в Тарасівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

15 січня 2020 року, в актовій залі закладу фестиваль, який проходить вдруге, об’єднав всю Тарасівську громаду. Серед запрошених гостей були присутні голова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня, заступник голови районної державної адміністрації Надія Сєркова, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Алла Кишкіна.

Різдво в Україні завжди було прийнято зустрічати особливо, дотримуючись безлічі традицій. А найулюбленіша традиція на різдвяні свята у дітей – це співати колядки, щедрівки та отримувати за них подарунки. Важливим елементом фестивалю було роз’яснення суті свята Різдва, збереження традицій.

Колядки, щедрівки, засівалки, виконані дітьми, які віншували та бажали, щоб всі дні нового року були світлими та щедрими на радісні події. Запрошеною гостею цього чудового дійства була голова Скадовської районної державної адміністрації Покутня Світлана Олександрівна, яка привітала учнів та громаду з Новорічними святами та Різдвом Хрестовим. Побажала Божого благословення, поділилася своїми враженнями від фестивалю, творчої та театральної майстерності дітей. Подякувала учителям за виховання дітей та відродження українських традицій, а батькам за сприяння та допомогу школі.

Скадовська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН