Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гвардійці військової частини 3056 завітали до херсонського вищого професійного училища

Останнім часом, завдяки відкритому доступу до переважної більшості інформації молодь має все менше питань щодо військової служби. Проте, щоб майбутні випускники шкіл та професійних училищ мали уявлення про переваги контрактної служби, ми маємо більше з ними спілкуватись. Тому, сьогодні, наші гвардійці завітали до Херсонського вищого професійного училища сервісу та дизайну, де розповіли учням про всі важливі аспекти служби за контрактом у лавах Національної гвардії України.

Офіцер групи по роботі за особовим складом старший лейтенант Євген Діанов детально розповів учням про умови зарахування на контракт та особливості проходження служби. Також він повідомив про можливість вступу до Національної академії НГУ, де хлопці та дівчата зможуть стати курсантами, а в майбутньому – офіцерами.

На заході переважала більша кількість дівчат, але питань гвардійцям було не менше, особливо після того як вони почули, що в Нацгвардії жінки та чоловіки мають рівні права та можливості.
Левченко Олександра навчається на першому курсі училища та в свої 16 років вже має стійке бажання побудувати кар’єру військової: «Мені дуже сподобався цей урок, я почула саме те, що хотіла про військову службу. Також я дізналася багато нового саме про Національну гвардію України. Радує той факт, що дівчата можуть обіймати посади рівнозначні хлопцям. Зараз я для себе вирішила, що по закінченні навчання буду вступати до лав Нацгвардії».

В ході заходу, учні мали можливість потримати в руках спецзасоби, а також приміряти бронежилет та каску. Крім того, присутній інструктор з тактично медицини розповів про методи надання першої домедичної допомоги в побутових умовах та в разі поранень. Після цього кожен охочий міг практично імітувати надання невідкладної допомоги в різних ситуаціях.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН