Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться агропромислова виставка

З 26 по 28 лютого 2020 року в ККЗ Ювілейний  відбудеться  18 міжрегіональна спеціалізована сільськогосподарська виставка «Південна Агропромислова виставка  «Фермер 2020». Організатор виставки – Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонський виставковий центр «Експо-Центр».

Експозиції демонструватимуть матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби рослин, сільськогосподарську техніку та запасні частини, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції.

 Херсонська область є лідером серед інших областей України з виробництва плодоовочевої продукції, що сприяє нарощенню з кожним роком експортного потенціалу. Тому з метою пошуку ефективних каналів реалізації сільськогосподарської продукції, збільшення прибутковості підприємств, встановлення бізнес – контактів, , ознайомлення з інноваціями в рамках виставки відбудуться супутні заходи (конференції, семінари, презентації) за участю Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА та фірм учасників.

Експозиція виставки буде  розташована як у середині залу, так і на відкритій площі ККЗ «Ювілейний».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН