Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці щедрувальники з Маслівки та Веселого привітали учасників малої апаратної наради

13 січня, у Новій Каховці міський голова Володимир Коваленко провів першу у новому 2020 році робочу нараду з керівниками управлінь та відділів Новокаховської міської ради і її виконавчого комітету, директорами комунальних підприємств, повідомляє Online НК.

Перед початком наради, згідно старовинних українських традицій, присутніх привітали щедрівники з Маслівської школи та Веселівського сільського клубу.

Все було, як і повинно бути: Маланка, коза, циганка, чортиня, пісенні щедрівки, подарунки, побажання господарям миру, процвітання та достатку.

Під час ділової частини наради, начальник фінансового управління Ірина Фурсєєва доповіла, що розпис бюджету на 2020 рік завершено і управління готове до початку фінансування видатків. З завершенням оформлення нових рахунків головних розпорядників коштів у Державному казначействі, до отримання фінансування будуть готові і на місцях.

Міський голова підкреслив, що ми не маємо права на розгойдування і велика кількість новорічних свят не дає приводу для розслаблення у роботі.

Ще раз було підтверджено дату проведення наступної чергової сесії Новокаховської міської ради – 13 лютого. У зв’язку з цим проекти рішень на цю сесію приймаються до 16 січня включно. Міський голова закликав усіх присутніх прискіпливо відноситися до дотримання строків підготовки і подання проектів рішень на сесію міської ради.

Серед інших питань, що були підняті на нараді, відпрацювання роботи старостатів в нових умовах, декларування доходів за 2019 рік всіма посадовими особами місцевого самоврядування, які згідно діючого законодавства мають це робити. В тому числі і колишнім депутатам Козацької селищної, Райської та Веселівської сільських рад.

На завершення наради Володимир Коваленко закликав усіх присутніх зкористатися умовами «сирітської зими» і проводити роботи на об’єктах, що заплановані на поточний рік.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН