Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинській громаді відбувся щорічний Новорічний турнір з вільної боротьби

Традиційно, видовищно, спортивно, емоційно! Під таким гаслом у Чаплинській громаді пройшов щорічний Новорічний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Змагання відбулися у спортивній залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки», з метою популяризації та розвитку вільної боротьби на Херсонщині, підвищення спортивної майстерності борців, сприяння розвитку та пропаганди фізичної культури і спорту серед населення, зміцнення дружніх стосунків із борцями та тренерами сіл і міст України.           

Захищати честь закладу та громади мали можливість кращі спортсмени відділення вільної боротьби під керівництвом кваліфікованого керівника Алірізаєва М.М. 

Всього у змаганнях прийняли участь чотири команди, а саме: дві команди від Чаплинської ОТГ та дві команди гостей турніру з Миколаєвської ДЮСШ і Хрестівської ОТГ. До участі у бійцівських сутичках допускалися 76 борців 13 вагових категорій.

Відкрили Новорічний турнір заступник Чаплинського селищного голови з гуманітарних питань та соціальної роботи Олег Яшний та начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Олена Кулик, які привітали спортсменів і їх наставників з наступаючими новорічними святами, побажали гарного відпочинку під час зимових канікул і звичайно перемоги та видовищних бійцівських поєдинків.

 Видовищні бої, завзяті крики вболівальників. Все це сприяло покращенню технічного арсеналу юних спортсменів.

Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами, медалями та подарунками. Кожний учасник змагань також отримав солодку воду та пиріжок. 

Діти були задоволені, отримали багато вражень від змагань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН