Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці заборгували перед податковою 239 мільйонів гривень

За інформацією спеціалістів управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 01.12.2019 приватні підприємці заборгували перед державою 239,1 млн. грн. податків та зборів. З них більшу половину або 102,4 млн. грн. складає податок на доходи фізичних осіб, 18,3 млн. грн. – податок на додану вартість та 36,3 млн. грн. – єдиний податок.

Особливе занепокоєння податківців області викликає податковий борг по платі за землю громадян – мешканців нашої області, який складає 47,4 млн. гривень.

Нагадаємо: з 21 жовтня п. р. почав діяти Кодекс з процедур банкрутства, який врегульовує всі процедурні питання банкрутства фізичних осіб та зважаючи на збільшені повноваження контролюючих органів у частині стягнення податкового боргу відповідно положень Закону України від 21.12.2016 №1797-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, напередодні новорічних та різдвяних свят, запрошує платників податків Херсонщини вчасно виконати свій конституційний обов’язок та сплатити податки до бюджету!

У новий рік – без боргів!

Пресслужба Головного управління  ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН