Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні танцівники з Таврійська посіли три перших місця на Всеукраїнських змаганнях

Три перших місця зайняли танцюристи хореографічної студії «Грація» (художній керівник Аліна Ольховська) Таврійського Будинку культури на Відкритих Всеукраїнських змаганнях з сучасних танців та шоу-програм.

Як повідомила директор Будинку культури Зоя Штефан, таврійські грації випробували свої сили серед багаточисельних колективів з Одеси, Херсона, Олешек, Вознісенська та інших міст України. Тільки в другому відділенні змагань, в якому виступали наші танцюристи, було заявлено більше 80 категорій з 3-5 колективами в кожній.

Журі високо оцінило артистизм та хореографічну підготовку учасників студії «Грація». За результатами виступів присудило їм три перші місця – в категорії Стріт-данс-шоу Юніори І (вища ліга) за танок «На стилі» (хіп-хоп), в категорії СТК Юніори І (вища ліга/мала група) за композицію «Паучки», в категорії Естрадний танок Юніори ІІ за танок «Шторм».

Журі відмітило оригінальність постановки, синхронність номерів, технічний рівень виконання танців.

10 учасниць «Грації» визнано кращими танцюристами змагань – Аліна Бриль, Олена Решетняк, Олександра Юсупова, Дар’я Дядюк, Єлизавета Куцевол, Євгенія Шпега, Діана Кулик, Оксана Крайнюкова, Марія Лобуцька, Анастасія Курлюк.

Художній керівник хореографічної студії Аліна Ольховська була удостоєна звання кращий керівник за результатами 2019 року.  

Відкриті Всеукраїнські змагання з сучасних танців і шоу-програм проходили 15 грудня в Херсонському національному технічному університеті.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН