Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Танцюристи з Херсонщини перемогли у Європейському міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі

Хореографічна композиція «Іmpossible» у виконанні  танцювального колективу ToriDance Таврійського Будинку культури (директор Зоя Штефан) стала кращим «Шоу проектом» Європейського міжнародного дистанційного фестивалю-конкурса «European Revolution 2020».

Таке звання журі конкурсу присудило ToriDance – єдиному з поміж 380 учасників за незвичайну ідею відзнятого відео. Зірковому складу журі – хореографу, народному артисту України, члену журі шоу «Танці з зірками» Григорію Чапкісу, українському актору кіно Константину Чернокрилюку, співаку, хореографу, телеведучому та шоуменуДмитру Коляденко і відомому українському співаку Амадору Лопес сподобалась імпровізація з світло-тінями, коли дівчата-танцюристки знімались на березі Дніпра на фоні вечірньої зорі, що вийшло надзвичайно цікаво та оригінально.

Як розповіла художній керівник ToriDance Поліна Нарядова, їх композиція «Іmpossible» зайняла І місце в номінації contemporary, Jazz modern танец.

– Цей номер – своєрідний підсумок того, що мої дівчатка навчились протягом року, – каже Поліна Нарядова. – Коли я почала працювати над композицією, я згадала наше перше зайняття, яке відбулось рівно рік тому. За цей час ми дуже багато працювали, навчились синхронно і злагоджено рухатися, поступово прийшли взаємодія і станцьованність. Мені імпонує креативність та самовираження, і все це ми намагались вкласти в «Іmpossible».

Європейський міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс «European Revolution 2020» проходив 18-20 вересня в місті Дніпро.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН