Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Танцювальний колектив з Таврійська підкорив Болгарію

За інформацією директора Таврійського Будинку культури Зої Штефан, колектив хореографічної студії БК «Грація» зайняв два перших місця в дистанційному ІХ Міжнародному шоу-фестивалі талантів «ZaГрай entertainment fest літо-2020».

На конкурс хореографічна студія представила відео-матеріали виступу дуету Олени Решетняк і Аліни Бриль з композицією «Поклич» та композиції за участі шести «грацій».

Організатори шоу-фестивалю нагородили дівчат Дипломами І ступеню, медалями та кубками переможців. Окрему Подяку – за активну професійну діяльність з обдарованими дітьми, і за сприяння формуванню нової творчої еліти на міжнародному рівні отримала художній керівник студії «Грація» Аліна Ольховська.

В якості заохочувального призу творчий колектив «Грація» отримав сертифікат на 1000 євро для участі наступного, 2021 року, в одному з фестивалів дитячого творчого табору «Разом» (Болгарія).

ІХ Міжнародний шоу-фестиваль талантів «ZaГрай entertainment fest літо-2020» проходив 16-30 серпня в Болгарії в місті Китен.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН